Ouders / gezin en systeem

Shutterstock 2336828133

 Mijn kind / gezin heeft hulp nodig

Heeft jouw kind last van bijvoorbeeld angsten, een traumatische ervaring, opstandig gedrag thuis en/of op school, onzekerheid of somberheid, onrustig, druk of juist teruggetrokken gedrag ? Kinder- en Jeugdpraktijk de Roos kan jou en jouw kind helpen met een behandeling op maat.

We kijken altijd breed naar een probleem en naar samenhang om jouw kind te helpen. We zien de opvoeding, gezin en totale omgeving niet los van de klachten en/of gedrag van het kind of jongeren en andersom. We kunnen op verschillende manieren kijken en samen het probleem leren begrijpen. We bieden de behandeling en therapie aan op de plek waar dat het meest nodig is. Dat kan bij ons in één van de praktijkruimtes, maar ook thuis. Daarmee kunnen we samen problemen het meest duurzaam oplossen.

We behandelen zo intensief als nodig en zo kort als mogelijk waarbij het gezin en omgeving bij de behandeling wordt betrokken. We doen er alles aan om jouw kind te helpen, zodat het zo snel mogelijk zijn of haar leven weer kan oppakken.

“De Roos is er voor iedereen in ons gezin”