Kinderen / Jongeren

Shutterstock 2287793649

Ik heb hulp nodig?

Kinder- en Jeugdpraktijk De Roos helpt jou als jij last hebt van bijvoorbeeld angsten, een trauma, opstandig gedrag thuis en/of op school, onzekerheid, somberheid maar ook onrustig, druk of juist teruggetrokken gedrag. Vaak weet je zelf niet wat er speelt of waarom je ergens last van hebt. Dat is normaal. Wij helpen jou om dat samen helder te krijgen. Daarom starten we altijd met uitgebreide gesprekken. Dat is altijd het startpunt bij Kinder- en Jeugdpraktijk de Roos.

Ook je ouders en/of verzorgers, je broers en zussen en jouw omgeving worden hierbij betrokken. We behandelen zo intensief als nodig en zo kort als mogelijk. Als we samen met jou en jouw ouders/opvoeders duidelijk hebben waarmee jullie geholpen kunnen worden, gaan we aan de slag met de behandeling! Dat kan bij ons zijn, bij jou thuis, daar waar dat nodig is. Jouw vraag staat daarbij centraal. Samen met alle betrokkenen en het advies van het behandelend team wordt een behandelaanpak gekozen en worden doelen opgesteld. Dit wordt beschreven in een hulpverleningsplan. We kunnen hierbij kiezen uit diverse methodieken en manieren van behandelen.

“Vaak weet je zelf niet wat er speelt of waarom je ergens last van hebt. Dat is normaal. Wij helpen jou om dat helder te krijgen.”