Betrokken

Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact. De kracht van een vertrouwd gezicht en oprechte aandacht. Dat mag u van ons verwachten. Andersom verwachten we van ouders ook een grote betrokkenheid bij het kind/ de jongere en het traject dat we samen starten. Samen zorgen we voor passende hulp zodat het kind kan opbloeien.

 Creatief

We werken met wetenschappelijk onderbouwde therapievormen, en durven buiten de lijntjes te kleuren. De vraag van het kind/ de jongere of de ouder vinden we belangrijker dan het zorgaanbod. Dus als het makkelijker praat tijdens een potje voetbal dan aan tafel, doen we dat gewoon. Eigenzinnigheid is onze kracht, we doen wat werkt!

Vernieuwend

Wij bieden snelle, deskundige, persoonlijke en gespecialiseerde jeugdhulpverlening. Daarbij vinden we het belangrijk mee te groeien met de tijd. We investeren daarom voortdurend in de ontwikkeling van nieuwe behandelmethoden die nog beter tegemoetkomen aan de behoeften van kinderen, jongeren en ouders.

 Kleinschalig

Persoonlijk contact is gebaat bij kleinschaligheid. Dankzij ons compacte team van deskundigen kunnen we persoonlijke zorg bieden die tegelijkertijd zeer gespecialiseerd is. Oftewel: snel de juiste zorg op maat, aansluitend bij de behoeften van het kind en ouders.

Voor iedereen

Binnen de Roos is iedereen welkom: wij willen een praktijk zijn waar een ieder zich thuis kan voelen en tot zijn/ haar recht kan komen. Onze overtuiging is dat we alleen op deze wijze kwalitatief goede hulpverlening kunnen bieden.

Samenwerking

Ieder kind groeit op in een omgeving, met ouders/ opvoeders, familie, vrienden, leerkrachten, buren, hulpverleners en meer. Samenwerken met iedereen die belangrijk is voor het kind, maakt onze hulp evenwichtiger en sterker. Dat komt de ontwikkeling van het kind/ de jongere ten goede.

"We doen wat werkt"