Linda Sanders

Roermond

De Roos   team placeholder Tekengebied 1 kopie

Gezinsbehandelaar/ Systeemtherapeutisch werker

Aangenaam, mijn naam is Linda Sanders,  sinds december vorig jaar woonachtig in Roermond met mijn partner en onze dochter.

Ik ben geboren en getogen in Roermond, maar op mijn 22ste  naar Amsterdam verhuisd en nu dus weer terug.

Ik hou van mijn vak als systeemtherapeut en heb vanaf mijn 21ste in de hulpverlening gewerkt; via de forensische psychiatrie, reclassering en mediation richting Jeugdzorg waarvan de laatste jaren in multidisciplinaire teams als regiebehandelaar en systeemtherapeut, met een specialisatie als partner relatietherapeut zowel in dienstverband als ZZP-er.

Mijn vakgebied blijft voor mij ontzettend boeiend omdat er op zoveel lagen in een systeem zoveel te ontdekken valt. Het blijft een boeiende puzzel die je samen met het gezin mag maken. Daarbij vind ik een open en nieuwsgierige houding nodig en wil ik werken vanuit samenwerking en doen wat nodig is. Ik zie ernaar uit om mijn collega’s te leren kennen en met jullie te gaan samen werken.

In mijn vrije tijd ben ik veel in onze tuin te vinden tussen de kippen, dans ik graag en luister ik graag naar muziek, word ik blij van het bezoeken een theatervoorstelling  en ben ik een echte bourgondiër die geniet van samen zijn met mijn gezin, familie en vrienden.