Coronavirus: informatie voor cliënten en verwijzers

update 23-03-2020:

Kinder- en Jeugdpraktijk de Roos opent vanaf vandaag 23 maart de digitale deuren voor onze cliënten. Het bezoeken van onze praktijken in Roermond en Reuver is tijdelijk niet meer mogelijk. Ook huisbezoeken worden niet meer afgelegd. We blijven met u in contact door middel van videobellen, telefonisch contact, e-mailen, en conference call. Dit alles om de communicatie en behandeling zo goed als mogelijk te kunnen laten verlopen en op deze wijze ook de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We streven ernaar om de behandeling zo veel mogelijk volgens de geldende behandelafspraken voort te zetten en u flexibel (in deze spannende tijd nog meer dan anders) van dienst te kunnen zijn. Voor de verwijzers geldt dat we onze gebruikelijke manier van werken handhaven door middel van intakegesprek, mogelijkheden tot diagnostiek, opstellen van een behandelplan met onder andere behandeldoelen en daarna gaan behandelen volgens een bepaalde methodiek. Indien u suggesties heeft om de behandeling te verbeteren, bespreek dit dan gerust met uw behandelaar. Hoelang deze maatregel gaat duren is helaas voor niemand op dit moment duidelijk. We houden u op de hoogte van de gevolgen van het coronavirus voor u als cliënt en verwijzer van Kinder- en Jeugdpraktijk de Roos.

Terug naar nieuws