Vacature ambulant hulpverlener

Kinder- en Jeugdpraktijk de Roos is altijd op zoek naar professionals met ervaring in de jeugdzorg.

Ben jij een ervaren ambulant hulpverlener en heb jij een passie voor het behandelen en begeleiden van kinderen, jongeren en hun ouders/opvoeders binnen de specialistische ggz solliciteer dan op onderstaande vacature:

Vacature ambulant hulpverlener

Wat ga je doen                                                                                                                                           

Je biedt gezinsbegeleiding aan kinderen, jongeren en ouders/opvoeders en brengt samen met het hun de hulpvraag en doelen in kaart.  Middels huisbezoeken zul je samen met het gezin methodisch aan de slag gaan om  de doelen te bereiken. Je werkt daarnaast in een multidisciplinair team waar je samen de trajecten bespreekt en van elkaar leert. Hiernaast is een goede samenwerking met de verwijzers en partners in het werkveld van belang.

Wat wij vragen                                                                                                                                   

Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding en bent SKJ geregistreerd.  Je hebt minimaal  3-5 jaar relevante werkervaring. Bij voorkeur ook ervaring met systemisch- en gezinsgericht werken. Een afgeronde opleiding als IAG, in triple p/MDFT/MST of systemisch werker heeft dan ook onze voorkeur. Je neemt je verantwoordelijkheid als ambulant hulpverlener, hetgeen resulteert in eigenaarschap. Je bent enthousiast en je kunt zelfstandig werken, maar je vindt de samenwerking met collega’s ook erg waardevol. Verder draag je bij aan de groei en ontwikkeling van de praktijk op het gebied van gezinsbehandeling. Je deelt onze missie en visie; waarbij persoonlijkheid, laagdrempeligheid,creativiteit, maar tevens ook professionaliteit hoog in het vaandel staan.

Wat wij bieden                                                                                                                                          

Een veelzijdige en verantwoordelijke baan binnen een praktijk met deskundige en betrokken collega’s, tevreden cliënten en een breed netwerk.  We bieden goede arbeidsvoorwaarden en scholingsmogelijkheden passend bij de functie. In overleg bepalen we jouw werktijden en werkdagen.

Reageren?                                                                                                                                              

Herken jij je in bovenstaande vacature? Dan willen we je graag leren kennen. We ontvangen graag jouw CV en motivatie via r.vanduren@praktijkderoos.nl. Bij vragen kunt u contact opnemen met Robin van Duren (behandelcoördinator) via het nunmmer: 06-30558212

 

Terug naar nieuws