Vacature orthopedagoog/psycholoog

Het is jouw ambitie als behandelaar om snelle, werkzame en persoonlijke hulp te bieden aan kinderen en jeugdigen. Je wilt graag binnen een kleine, maar gespecialiseerde praktijk werken, waar de lijnen kort zijn. Je streeft ernaar om, in samenwerking met anderen, de beste behandeling te bieden en je hebt creativiteit hoog in het vaandel staan. Tevreden cliënten en goede samenwerking met collega’s en verwijzers zijn voor jou belangrijk. En je wilt graag werken bij een organisatie die er net zo over denkt.  Dat kan bij Kinder- en Jeugd praktijk De Roos. Wij zoeken op korte termijn een:

Psycholoog of Orthopedagoog voor 24-40 uur per week.

Wat ga je doen                                                                                                                                           

 Je voert intakegesprekken en stelt behandelplannen op. Je voert diagnostiek en behandelingen uit, in met name de Gespecialiseerde GGZ. Hieronder vallen ook ouderbegeleiding en thuisbegeleiding. Daarnaast word je betrokken bij het opzetten en uitvoeren van trainingen. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team waar je samen de trajecten bespreekt en van elkaar leert. Hiernaast is een goede samenwerking met de verwijzers van belang.

Wat wij vragen                                                                                                                                            

Je hebt een afgeronde WO opleiding ontwikkelingspsychologie of orthopedagogiek en je hebt minimaal  3-5 jaar relevante werkervaring. Bij voorkeur ook ervaring met systemisch werken. Je bent in het bezit van de basisaantekening diagnostiek. Je hebt ervaring met methodisch werken (systemisch en (cognitief) gedragstherapeutisch). Je bent enthousiast en je kunt zelfstandig werken, maar je vindt de samenwerking met collega’s erg waardevol. Verder draag je bij aan de groei en ontwikkeling van de praktijk. Je deelt onze passie om de dingen die je doet met focus te doen.

Wat wij bieden                                                                                                                                          

Een veelzijdige en verantwoordelijke baan met veel bewegingsvrijheid binnen een praktijk met deskundige en betrokken collega’s, tevreden cliënten en een breed netwerk. We bieden goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden passend bij de functie. In overleg bepalen we jouw werktijden en werkdagen.

Reageren?                                                                                                                                              

Herken jij je in bovenstaande vacature? Dan willen we je graag leren kennen. We ontvangen graag jouw CV en motivatie via info@praktijkderoos.nl. Meer over Kinder- en Jeugdpraktijk De Roos vind je op www.praktijkderoos.nl.

Terug naar nieuws