Vacature regiebehandelaar

Hallo,

Mijn naam is Lianne de Groot, ik ben sinds begin dit jaar als GZ-psycholoog / Kinder- en jeugdpsycholoog werkzaam bij praktijk De Roos. Ik vervul bij De Roos de taken van regiebehandelaar t.b.v. de doelgroep jongeren (> 12 jaar). Dit betekent dat ik er, samen met de andere behandelaren van De Roos, verantwoordelijk voor ben het hulptraject zo optimaal mogelijk vorm te geven. Belangrijk hierin vind ik dat gedurende de behandeling/ begeleiding, de jongeren ( en hun gezin) weer een betekenisvol leven kunnen gaan leiden door zicht krijgen op wat er echt belangrijk voor hen is, de obstakels in de weg daar naar toe, in combinatie met eigen kwaliteiten en eigenschappen. Samen koers bepalen en vooral ook deze koers leren vast te houden. Het streven van ons is deze hulp zo snel mogelijk in gang te zetten. Als regiebehandelaar zal mijn betrokkenheid in persoonlijk contact zichtbaar zijn in de intakefase en op evaluatiemomenten.
Het kleinschalig en persoonsgerichte contact met cliënten, de kleurrijke en creatieve aanpak passen in combinatie met de waarden van praktijk De Roos voor mij helemaal in dit beeld.

Vacature

Het is jouw ambitie als behandelaar om snelle, werkzame en persoonlijke hulp te bieden aan kinderen en jeugdigen. Je wilt graag binnen een kleine, maar gespecialiseerde praktijk werken, waar de lijnen kort zijn. Je streeft ernaar om, in samenwerking met anderen, de beste behandeling te bieden en je hebt creativiteit hoog in het vaandel staan. Tevreden cliënten en goede samenwerking met collega’s en verwijzers zijn voor jou belangrijk. En je wilt graag werken bij een organisatie die er net zo over denkt. Dat kan bij Kinder- en Jeugd praktijk De Roos. Wij zoeken op korte termijn een:

GZ psycholoog of Orthopedagoog Generalist.

Wat ga je doen? Je voert intakegesprekken en stelt indicaties voor diagnostisch onderzoek en behandelingen vast. Je voert diagnostiek en behandelingen uit, in met name de Gespecialiseerde GGZ. Je ziet cliënten met de meest uiteenlopende klachten en hulpvragen en je werkt systemisch. Je hebt affiniteit met kinderen en hun systeem. Met veel ruimte voor eigen inbreng, bied je jouw cliënt de best denkbare behandeling. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team waar je als regiebehandelaar fungeert, samen de trajecten bespreekt en van elkaar leert. Een belangrijk deel van de functie is het begeleiden en coachen van niet BIG-geregistreerde collega’s en het meedenken met complexe casuïstiek. Hiernaast houd je contact met de verwijzers.

Wat wij vragen: Je bent BIG/SKJ geregistreerd en je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het diagnosticeren en behandelen van kinderen en jeugd en hun systemen. Je hebt ervaring met methodisch werken (systemisch en gedragstherapeutisch). Je bent enthousiast en je kunt zelfstandig werken, maar je vindt de samenwerking met collega’s erg waardevol. Verder draag je bij aan de groei en ontwikkeling van de praktijk. Je deelt onze passie om de dingen die je doet met focus te doen.

Wat wij bieden: Een veelzijdige en verantwoordelijke baan met veel bewegingsvrijheid binnen een praktijk met deskundige en betrokken collega’s, tevreden cliënten en een breed netwerk. We bieden goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden passend bij de functie. In overleg bepalen we jouw werktijden en werkdagen.

Ben je GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist en nieuwsgierig geworden naar een uitdagende regiefunctie en persoonsgerichte aanpak. Neem dan gerust contact op met onze praktijk via info@praktijkderoos.nl of bel tijdens het telefonisch spreekuur naar 077-4009255

Terug naar nieuws