Jouw mening telt!

Jouw mening telt!

Elk jaar voeren gemeenten een ervaringsonderzoek uit onder inwoners die jeugdhulp hebben ontvangen. Zo krijgen gemeenten inzicht in de ervaringen met de jeugdhulp en kan de hulp op deze manier verder verbeteren. Deze keer voert adviesbureau Scale MC voor alle Midden-Limburgse gemeenten het onderzoek uit.  Zij organiseren 2 bijeenkomsten waarin jongeren en ouders (apart van elkaar) hun ervaringen, tips en meningen kunnen delen. Daarnaast zijn ook individuele gesprekken mogelijk.

Het onderzoek gaat bijvoorbeeld over hoe cliënten ervaren dat de jeugdhulp is uitgevoerd, over de manier van benaderen en het effect van de hulp. Ieder zal hier verschillende ervaringen mee hebben en dat mag ook. Gemeenten horen graag hoe de hulp die zij organiseren verder verbeterd kan worden, dus jouw tips en ideeën hiervoor zijn van harte welkom. Ook is het belangrijk om te weten welke zaken nu al goed gaan en zeker niet moeten veranderen. Zo zorgen gemeenten en inwoners er samen voor dat we betere hulp kunnen organiseren!

Op zoek naar jou

Doe je mee? De bijeenkomsten vinden plaats op 8 oktober in Weert (Keenter Hart) en 9 oktober in Roermond (De Velderie) van 19.30- 21.30u. Individuele gesprekken worden in overleg gepland. Aanmelden doe je via info@scalemc.nl, www.scalemc.nl of bel mevr. Ike op 06-55555667. We zorgen voor een leuke attentie en een reiskostenvergoeding .

Terug naar nieuws