Vacature GZ psycholoog of Psychotherapeut

Het is jouw ambitie als behandelaar om snelle, werkzame en persoonlijke hulp te bieden aan kinderen en jeugdigen. Je wilt graag binnen een kleine, maar gespecialiseerde praktijk werken, waar de lijnen kort zijn. Je streeft ernaar om, in samenwerking met anderen, de beste behandeling te bieden en je hebt creativiteit hoog in het vaandel staan. Tevreden cliënten en goede samenwerking met collega’s en verwijzers zijn voor jou belangrijk. En je wilt graag werken bij een organisatie die er net zo over denkt.

Dat kan bij Kinder- en Jeugd praktijk De Roos. Wij zoeken op korte termijn een:

GZ psycholoog of Psychotherapeut voor minimaal 24 uur per week.

Wat ga je doen

Je voert intakegesprekken en stelt indicaties voor diagnostisch onderzoek en behandelingen vast. Je voert diagnostiek en behandelingen uit, in met name de Gespecialiseerde GGZ. Je ziet cliënten met de meest uiteenlopende klachten en hulpvragen en je werkt systemisch. Je hebt affiniteit met kinderen van 12 jaar en ouder en jeugdigen. Met veel ruimte voor eigen inbreng, bied je jouw cliënt de best denkbare behandeling. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team waar je als regiebehandelaar fungeert, samen de trajecten bespreekt en van elkaar leert. Een belangrijk deel van de functie is het begeleiden en coachen van niet BIG-geregistreerde collega’s en het meedenken met complexe casuïstiek. Hiernaast houd je contact met de verwijzers.

Wat wij vragen

Je bent BIG geregistreerd en je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het diagnosticeren en behandelen van kinderen en jeugd en hun systemen. Je hebt ervaring met methodisch werken (systemisch en (cognitief) gedragstherapeutisch). Je bent enthousiast en je kunt zelfstandig werken, maar je vindt de samenwerking met collega’s erg waardevol. Verder draag je bij aan de groei en ontwikkeling van de praktijk. Je deelt onze passie om de dingen die je doet met focus te doen.

Wat wij bieden

Een veelzijdige en verantwoordelijke baan met veel bewegingsvrijheid binnen een praktijk met deskundige en betrokken collega’s, tevreden cliënten en een breed netwerk. We bieden goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden passend bij de functie. In overleg bepalen we jouw werktijden en werkdagen.

Reageren?
Herken jij je in bovenstaande vacature? Dan willen we je graag leren kennen. We ontvangen graag jouw CV en motivatie via info@praktijkderoos.nl. Meer over Kinder- en Jeugdpraktijk De Roos vind je op www.praktijkderoos.nl. Uiteraard kun je ook bellen voor meer informatie op donderdag en vrijdag  met Anja van der Riet via 06-81472788.

Terug naar nieuws